1297804500296675

Doe De Vitaal Voer Check!

Download Gratis de Vitaal Voer Checklist en ontdek hoe vitaal het voer is dat jij nu voert!

Wetenswaardig

UwBrokkenPiloot Bezorgt Ook KVV!

Naast brokken kunt u vanaf nu ook KVV diepvriesworsten laten bezorgen door UwBrokkenPiloot. UwBrokkenPiloot heeft in Jachtinstinct een goede partij gevonden die voldoet aan de hoge standaard eisen die UwBrokkenPiloot stelt aan vitale voeding voor kat en hond! Dus zonder chemische toevoegingen en gemaakt van hoogwaardige grondstoffen.

Jachtinstinct

KVV staat voor ‘Kant-en-klaar Vers Vlees’ of ‘Compleet Vers Vlees’. BARF staat voor ‘Biologically Appropriate Raw Food’ of voor ‘Bones And Raw Food’. In Jachtinstinct Vers Vlees zijn spierweefsel, orgaanvlees en bot in natuurlijke, biologisch verantwoorde ‘prooiverhoudingen’ gecombineerd! Kwaliteit staat voorop en er wordt dan ook niet op basis van halffabricaten gewerkt.

Jachtinstinct KVV worsten bestaan volledig uit dierlijke producten op basis van 1 eiwitbron. Hierdoor is Jachtinstinct zeer geschikt voor honden en katten die allergisch zijn voor bepaalde eiwitbronnen. Deze kunt u gemakkelijk uitsluiten.

Daarnaast geldt dat voeding op basis van 1 eiwitbron beter verteerd en beter wordt opgenomen. Dit in combinatie met de hoogkwalitatieve grondstoffen, zorgt er voor dat u tot wel 30% minder hoeft te voeren dan “goedkopere” KVV-worsten, die vaak gemaakt zijn van laag kwalitatieve grondstoffen, slachtafval, vulmiddel en zelfs granen.

Aangezien de Jachtinstinct worsten volledig gemaakt zijn van dierlijke producten, zijn ze natuurlijk ook graan- en glutenvrij.

De keuze is reuze.

U kunt kiezen uit maar liefst 9 varianten: Kip, Kalkoen, Eend, Rund, Zalm, Lam, Konijn, Hert en Paard.

In verband met de opname van voldoende voedingsstoffen, vitaminen, mineralen, spoorelementen, etc. raden wij u aan om, indien uw hond of kat niet allergisch is voor een bepaalde eiwitbron, de worsten gevarieerd te voeren. Voer daarbij bij voorkeur 1 op de 4 keren Zalm, aangezien zalm veel vitamine D en veel Omega 3 en 6 vetzuren bevat.

In vergelijking tot gelijkwaardige producten heeft Jachtinstinct de beste prijs-kwaliteitverhouding. En wanneer u uw KVV via UwBrokkenPiloot laat bezorgen, betaalt u geen verzendkosten en geniet u zelfs van een prijsvoordeel ten opzichte van bestellen via de site van Jachtinstinct zelf.

10 kg Jachtinstinct KVV-worsten kosten € 47,50 inclusief BTW en bezorging. Ongeacht voor welke soort vlees u kiest. Een prijsvoordeel tot wel € 12,- per 10 kg en dat nog zonder de verzendkosten van € 9,95.

Super aanbieding: Gratis vriezer bij 100 kg Jachtinstinct KVV-Worsten!

Gratis vrieskist bij 100 kg Jachtinstinct KVVBestelt u nu 100 kg vlees, krijgt u een nieuwe vriezer ter waarde van € 250,- cadeau. Dus bij aankoop van € 475,- aan KVV worsten, ontvangt u een Inventum A+ vriezer ter waarden van € 250,- cadeau.

Uiteraard zijn er voorwaarden aan deze actie verbonden:

  • Deze aanbieding geldt zo lang de voorraad strekt!
  • Per persoon / adres kan slechts maximaal 1 keer gebruik gemaakt worden van deze actie.
  • Het KVV-pakket bestaat uit 10 kg van iedere soort KVV-worst en van de zalm 10 kg extra (in verband met de Omega 3 en 6 vetzuren).
  • De bestelling dit vooraf te worden betaald en de levering vindt in principe plaats binnen 2 weken na ontvangst van de betaling.

Klik hier om uw bestelling te plaatsen!

 

 

 

Is Klonen Hond Wel Gezond?

Is klonen Hond wel ethisch verantwoord, is het wel gezond en meer vragen die spelen bij het klonen van een hond. Die discussie wordt nu opnieuw leven in geblazen. Voor het eerst in de geschiedenis is er namelijk een Nederlands hond gekloond.

Dit klonen van de hond gebeurde niet in Nederland, want daar kan dat nog niet, maar in Zuid-Korea. De uit Rotterdam afkomstige Amerikaanse Buldog Joep is gekloond door het Zuid-Koreaanse bedrijf Sooam Biotech. Simpel door een klein stukje weefsel af te nemen kan dit bedrijf een “exacte” kopie van de hond maken.Lees meer

Kinderen door de bril van de hond bekeken

De hond is een roedeldier en voelt zich prima thuis in een ThuisRoedel. Voor de hond is dat het gezin waar hij onderdeel van uit maakt. In de roedel gelden er bepaalde rangen en taakverdelingen. Als hond heb je altijd respect voor een hogere rang en een lagere rang moet dat voor jou hebben. Lees meer

Honden zijn niet Kleurenblind

Russische onderzoekers hebben pas aangetoond dat honden niet kleurenblind zijn. Dit werd tot nu toe wel gedacht. Het blijkt echter dat honden niet alle kleuren kunnen zien en juist die kleuren zijn in eerdere onderzoeken gebruikt. De hond kan namelijk de kleuren rood en oranje niet zien.

Pagina 1 van 212

Klik gerust eens door onze categorieën heen: