1297804500296675

Doe De Vitaal Voer Check!

Download Gratis de Vitaal Voer Checklist en ontdek hoe vitaal het voer is dat jij nu voert!

Page content

Werkwijze

UwBrokkenPiloot is de gratis bezorgservice voor EcoVit diervoeders, wat inhoudt dat u alle diervoeders en dergelijke die u bij ons bestelt, aan huis krijgt geleverd. Dit bij voorkeur door een vaste “Brokkenpiloot” bij u uit de regio. Is deze er nog niet, dan is verzenden per post ook mogelijk.

Klik hier voor onze bezorgregio’s en “Brokkenpiloten”!

Bestellen

U kunt via de bestelpagina of door direct contact op te nemen met de BrokkenPiloot in uw regio. Klik hier om te ontdekken wie UwBrokkenPiloot is!

Levering

De door u bestelde producten worden in principe op onze vaste bezorgdagen in uw woonplaats bij u thuis afgeleverd. U hoeft dus niet meer te sjouwen met zakken voer. Mocht u niet in de regio wonen dan is verzending ook mogelijk. Natuurlijk is het ook mogelijk om een spoed bestelling te leveren.

Vaste regelmatige bestelling

In principe rijden we iedere week een route. Samen met u bepalen we hoe vaak u een zak honden- of kattenvoer nodig bent, bijvoorbeeld iedere 3 weken. Wij zorgen er dan voor dat u iedere 3 weken een nieuwe zak voer geleverd krijgt. Dit is dan uw basisbestelling, waarmee u verzekerd bent van voldoende vitaal voer voor uw huisdier. Mocht de voorraad toch eerder op zijn dan verwacht, dan is tussentijdse levering mogelijk. Tot en met de dag voor de vaste levering (uiterlijk 12.00 uur) kunt u de basis bestelling nog wijzigen (aanvullen, verminderen of zelfs annuleren). Als vaste klant ontvangt u uw bestelling op deze bezorgdag altijd zonder bezorgkosten in huis, ongeacht de grote van uw bestelling.

Losse bestelling of afwijken van de vaste bezorgdag

Natuurlijk kunt u ook zonder vast leverschema of tussentijds bestellen. Uw bestelling wordt dan in principe op de eerst volgende vaste bezorgdag in uw woonplaats bij u afgeleverd. Bestellingen met een waarde van € 25,- of meer worden gratis bij u thuis afgeleverd. Bij kleinere bestellingen worden € 2,50 aan bezorgkosten in rekening gebracht.

Levering buiten vaste bezorgdagen

Mocht u liever geleverd krijgen buiten de vaste bezorgdagen, dan is dit in overleg mogelijk. Hiervoor worden dan wel extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Levering buiten de regio

Levering buiten de regio is mogelijk. Uw bestelling wordt dan per post verzonden. De kosten voor verzending worden doorberekend volgens de tarieven van Post-NL.

Betaling

De betaling van uw bestelling hangt af van de BrokkenPiloot in uw regio. In principe dient ieder levering contant te worden voldaan. Afhankelijk van UwBrokkenPiloot kan hij ook de optisch voor betaling op factuur of via automatische incasso (achteraf) aanbieden. Alleen bij verzending per post is betaling vooraf van toepassing.

Voorwaarden

UwBrokkenPiloot is onderdeel van EcoVitaal. Op alle leveringen zijn de Algemene en Specifieke Voorwaarden Ecovitaal van toepassing.
Ook leveren wij aan fokkers-dierenpensions-kennels en winkeliers. Neem vrij blijvend contact met ons op over de interessante regelingen die wij u kunnen bieden.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: