1297804500296675

Doe De Vitaal Voer Check!

Download Gratis de Vitaal Voer Checklist en ontdek hoe vitaal het voer is dat jij nu voert!

Page content

Voorwaarden

UwBrokkenPiloot en EcoVit zijn onderdeel van EcoVitaal. Op alle producten, diensten en activiteiten van Ecovitaal zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing, aangevuld met deze Specifieke Voorwaarden. In alle gevallen waarin u een bestelling plaatst bij Ecovitaal of één van de onderdelen van EcoVitaal, gaat u akkoord met deze Algemene en Specifieke Voorwaarden.

Specifieke Voorwaarden UwBrokkenPiloot.nl

1. Bestellen

Artikelen kunnen besteld worden via deze site of rechtstreeks via uwbrokkenpiloot in uw regio.

Een bestelling is bindend en verplicht de klant tot het betalen van het verschuldigde bestelbedrag onder de condities in deze voorwaarden. Voor een eerste bestelling via deze site gelden ook de regels voor kopen op afstand (zie voor meer info: http://www.ecovitaal.nl/kopen-op-afstand/)

2. Levering en bezorgkosten

Levering van de artikelen geschiedt zolang de voorraad strekt. Wijziging in assortiment, prijs en verpakking zijn voorbehouden. Aflevering vindt plaats tot aan de voordeur van het afleveradres, tenzij anders overeengekomen.

Levering is mogelijk op de volgende 2 manieren:

a. door UwBrokkenPiloot in uw regio

UwBrokkenPiloot levert op vaste dagen volgens met u afgesproken schema de bestelde producten bij u thuis. Voor vaste klanten is deze bezorging kosteloos. Voor losse bestellingen geldt een bijdrage in de bezorgkosten van € 2,50 bij bestellingen van minder dan € 25,-.

Indien een bestelling buiten de vaste routedag om geleverd dient te worden, worden hiervoor bezorgkosten in rekening gebracht. U wordt hierover vooraf geïnformeerd.

b. Post

Woont u buiten een van de bezorgregio’s, dan levert Ecovitaal uw bestelling per post. Hiervoor worden de kosten voor verzending in rekening gebracht overeenkomstig de gewichtsklasse van uw pakket. Tenzij anders overeengekomen, gelden de volgende tarieven:

  • Tot 10 kg € 7,50
  • 10 tot 30 kg € 15,-
  • 30 kg of meer: op aanvraag.

3. Levertijden

UwBrokkenPiloot levert op vaste bezorgdagen en levert uw bestelling in principe op de eerst volgende bezorgdag in uw woonplaats. Vaste bestelling worden in overleg om een vast aantal weken ingepland en uitgeleverd. Tot 12.00 uur op de werkdag voor de geplande levering, kunnen wijzigingen (wijziging aantallen, maar ook verschuiven naar andere week) op deze vaste bestelling worden doorgegeven.

De exacte levertijd is vooraf niet aan te geven. De overeengekomen leveringstermijn wordt door Ecovitaal zo goed mogelijk nagekomen. Ecovitaal aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgschade of schade ontstaan door niet tijdige of niet volledige levering of door overmacht.

De levertijd bij verzending per post is binnen 7 werkdagen na ontvangst van het bestelbedrag. Ecovitaal is niet aansprakelijk voor vertraging, vermissing en/of schade veroorzaakt door de post.

4. Betaalmogelijkheden

De betaalmogelijkheden variëren per zelfstandige BrokkenPiloot. Op de pagina van de BrokkenPiloot in uw regio kunt u zien welke van de onderstaande mogelijkheden voor betalen u heeft.

a. Vooruit betalen

Bij vooruitbetaling wordt het totaalbedrag gestort op de bankrekening van de BrokkenPiloot in uw regio. U dient het ordernummer of een omschrijving van uw bestelling hierbij te vermelden.

Wanneer de betaling is bijgeschreven wordt de bestelling verzonden via de post of bezorgd door UwBrokkenPiloot. Wanneer een artikel niet op voorraad is zal Ecovitaal of UwBrokkenPiloot, voorafgaand aan de levering contact opnemen met de afnemer.

b. Contant

U kunt à contant betalen als het product in de Regio door UwBrokkenPiloot wordt bezorgd. Indien u bij aflevering à contant het verschuldigde bedrag niet kunt overhandigen, blijft het bestelde product eigendom van UwBrokkenPiloot en wordt deze niet uitgeleverd. Op dat moment kan in sommige regio’s desgewenst gekozen worden voor een eenmalige machtiging tot automatische incasso.

Bij verzending per post kan niet à contant of onder rembours, worden afgerekend, maar dient het verschuldigde bedrag voorafgaand aan de verzending overgemaakt te worden.

c. Automatische incasso

Voor een aantal regio’s is het mogelijk om de levering achteraf via automatische incasso te voldoen. U machtigt hierbij Ecovitaal/UwBrokkenPiloot om het gefactureerde bedrag van uw bankrekening af te schrijven.

5. Garantie

Ecovitaal/UwBrokkenPiloot streeft na dat de geleverde artikelen vrij zijn van verborgen materiaal- en/of fabrieksfouten. Indien een artikel fabricagefouten bevat kan het binnen 7 werkdagen worden geruild. De garantieregel geldt niet voor oneigenlijk gebruik van de artikelen of slijtage door gebruik. De beoordeling van de aanspraak op garantie ligt bij Ecovitaal. Wanneer Ecovitaal akkoord gaat met de garantie, wordt het artikel kosteloos door Ecovitaal vervangen.

6. Retouren

Ecovitaal/UwBrokkenPiloot accepteert alleen retouren indien voldaan wordt aan de volgende voorwaarden:

  • binnen 7 dagen na aankoop
  • in oorspronkelijke staat en verpakking
  • onbeschadigd
  • in overleg en met opgaaf van reden

De kosten voor het retourzenden van het artikel aan Ecovitaal/UwBrokkenPiloot, en voor het eventueel toezenden van een ander artikel zijn voor rekening van de klant, tenzij anders overeengekomen.

Reeds in rekening gebrachte en gemaakte verzendkosten worden niet gecrediteerd.

7. Prijzen

Prijzen vermeld in deze voorwaarden en op de website zijn inclusief BTW.

Prijsaanpassingen zijn geldig vanaf het moment dat Ecovitaal dit heeft gecommuniceerd. Typefouten voorbehouden.

8. Aansprakelijkheid

Ecovitaal/UwBrokkenPiloot is niet aansprakelijk voor schade en/of gevolgschade ontstaan door gebruik van door Ecovitaal/UwBrokkenPiloot geleverde artikelen. De afnemer is te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het gebruik van het door ons geleverde product.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: