1297804500296675

Doe De Vitaal Voer Check!

Download Gratis de Vitaal Voer Checklist en ontdek hoe vitaal het voer is dat jij nu voert!

Page content

Voer Voor 4 Weken!

Met dit unieke systeem ontvangt u iedere 4 weken verse brokken voor uw hond of kat.

  • Geen gesjouw met zakken voer.
  • Nooit een lege voeremmer.
  • Geen afval van lege voerzakken.

Hoe werkt Voer Voor 4 Weken?

UwBrokkenPiloot komt bij u langs om kennis met u en uw hond of kat te maken. UwBrokkenPiloot maakt een inschatting van de benodigde hoeveelheid voer voor 4 weken en adviseert u zo nodig over het juiste voer.

Op basis van de voerbehoefte van uw hond of kat krijgt u een prijsopgave voor de vierwekelijkse kosten.

Verder maakt u samen afspraken over het volgende aflevermoment en de plek waar het voer eventueel neergezet moet worden. U hoeft dan niet thuis te zijn voor de nieuwe voorraad.

De brokken worden geleverd in een handige voeremmer. Bij iedere levering wordt de voeremmer vervangen door een andere met weer voer voor 4 weken. Het restant neemt UwBrokkenPiloot mee en wordt verantwoord afgevoerd.

U ontvangt na levering een factuur en betaalt deze binnen 8 dagen.

U zit nergens aan vast!

Wilt u switchen van voer of gewoon stoppen, dan kan dat in principe op ieder moment. U geeft dit uiterlijk 3 werkdagen voor de volgende levering aan en UwBrokkenPiloot regelt het verder voor u.

Proberen zonder Risico!

Uiteraard geldt voor de EcoVit brokken die u geleverd krijgt met het Voer Voor 4 Weken systeem ook onze unieke “Niet Goed? Geld Terug!” garantie. Schakelt u over op EcoVit, dan ontvangt u een portie voer voor de eerste week gratis om uit te proberen. Bevalt het niet, haalt UwBrokkenPiloot het restant weer op en betaalt u niets. Bevalt het wel, betaalt u voor de eerste levering slechts 75%.

Meer weten?

Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met de BrokkenPiloot in uw regio of neem contact met ons op via het contactformulier.

Plezier voor Mens en Dier!

Bert Tijhoff

 

 

Klik gerust eens door onze categorie├źn heen: