1297804500296675
Ontvang ook de nieuwste DierenCentraal! (uiteraard gratis)

Doe De Vitaal Voer Check!

Download Gratis de Vitaal Voer Checklist en ontdek hoe vitaal het voer is dat jij nu voert!

Page content

article content

UwBrokkenPiloot Bezorgt Ook KVV!

Naast brokken kunt u vanaf nu ook KVV diepvriesworsten laten bezorgen door UwBrokkenPiloot. UwBrokkenPiloot heeft in Jachtinstinct een goede partij gevonden die voldoet aan de hoge standaard eisen die UwBrokkenPiloot stelt aan vitale voeding voor kat en hond! Dus zonder chemische toevoegingen en gemaakt van hoogwaardige grondstoffen.

Jachtinstinct

KVV staat voor ‘Kant-en-klaar Vers Vlees’ of ‘Compleet Vers Vlees’. BARF staat voor ‘Biologically Appropriate Raw Food’ of voor ‘Bones And Raw Food’. In Jachtinstinct Vers Vlees zijn spierweefsel, orgaanvlees en bot in natuurlijke, biologisch verantwoorde ‘prooiverhoudingen’ gecombineerd! Kwaliteit staat voorop en er wordt dan ook niet op basis van halffabricaten gewerkt.

Jachtinstinct KVV worsten bestaan volledig uit dierlijke producten op basis van 1 eiwitbron. Hierdoor is Jachtinstinct zeer geschikt voor honden en katten die allergisch zijn voor bepaalde eiwitbronnen. Deze kunt u gemakkelijk uitsluiten.

Daarnaast geldt dat voeding op basis van 1 eiwitbron beter verteerd en beter wordt opgenomen. Dit in combinatie met de hoogkwalitatieve grondstoffen, zorgt er voor dat u tot wel 30% minder hoeft te voeren dan “goedkopere” KVV-worsten, die vaak gemaakt zijn van laag kwalitatieve grondstoffen, slachtafval, vulmiddel en zelfs granen.

Aangezien de Jachtinstinct worsten volledig gemaakt zijn van dierlijke producten, zijn ze natuurlijk ook graan- en glutenvrij.

De keuze is reuze.

U kunt kiezen uit maar liefst 9 varianten: Kip, Kalkoen, Eend, Rund, Zalm, Lam, Konijn, Hert en Paard.

In verband met de opname van voldoende voedingsstoffen, vitaminen, mineralen, spoorelementen, etc. raden wij u aan om, indien uw hond of kat niet allergisch is voor een bepaalde eiwitbron, de worsten gevarieerd te voeren. Voer daarbij bij voorkeur 1 op de 4 keren Zalm, aangezien zalm veel vitamine D en veel Omega 3 en 6 vetzuren bevat.

In vergelijking tot gelijkwaardige producten heeft Jachtinstinct de beste prijs-kwaliteitverhouding. En wanneer u uw KVV via UwBrokkenPiloot laat bezorgen, betaalt u geen verzendkosten en geniet u zelfs van een prijsvoordeel ten opzichte van bestellen via de site van Jachtinstinct zelf.

10 kg Jachtinstinct KVV-worsten kosten € 47,50 inclusief BTW en bezorging. Ongeacht voor welke soort vlees u kiest. Een prijsvoordeel tot wel € 12,- per 10 kg en dat nog zonder de verzendkosten van € 9,95.

Super aanbieding: Gratis vriezer bij 100 kg Jachtinstinct KVV-Worsten!

Gratis vrieskist bij 100 kg Jachtinstinct KVVBestelt u nu 100 kg vlees, krijgt u een nieuwe vriezer ter waarde van € 250,- cadeau. Dus bij aankoop van € 475,- aan KVV worsten, ontvangt u een Inventum A+ vriezer ter waarden van € 250,- cadeau.

Uiteraard zijn er voorwaarden aan deze actie verbonden:

  • Deze aanbieding geldt zo lang de voorraad strekt!
  • Per persoon / adres kan slechts maximaal 1 keer gebruik gemaakt worden van deze actie.
  • Het KVV-pakket bestaat uit 10 kg van iedere soort KVV-worst en van de zalm 10 kg extra (in verband met de Omega 3 en 6 vetzuren).
  • De bestelling dit vooraf te worden betaald en de levering vindt in principe plaats binnen 2 weken na ontvangst van de betaling.

Klik hier om uw bestelling te plaatsen!

 

 

 

Comment Section

0 reacties op “UwBrokkenPiloot Bezorgt Ook KVV!

Plaats een reactie


*


Bert Tijhoff
Auteur van Voed de Hond Vitaal en Gezond! Eigenaar van EcoVitaal Oprichter van UwBrokkenPiloot

Klik gerust eens door onze categorieën heen: