1297804500296675

“De ThuisRoedel!”

“Jaarlijks vinden er meer dan 50.000 bijtincidenten met honden plaats! 70% daarvan had voorkomen kunnen worden vanuit een goede ThuisRoedel!”

Afzender: Bert Tijhoff

Als BrokkenPiloot (bezorger van hondenbrokken) hoor en zie ik heel verschillende situaties waarin honden leven. Bijna alle honden maken onderdeel uit van een gezin. Voor de betreffende hond is zijn roedel. Dat noem ik de ThuisRoedel, omdat jij als baasje van je hond daar leiding aan moet geven.

In de praktijk zie ik helaas ook dat niet het baasje de baas is, maar de hond voor een deel zijn eigen regels bepaalt. En dan komt er een deel natuurlijk instinctief gedrag om de hoek kijken. En dat leidt soms weer tot conflicten, met bijvoorbeeld een bijtincident tot gevolg. En wie krijgt dan de schuld?

Helaas vaak de hond, terwijl het baasje in gebreke is gebleven omdat hij of zij geen leiding aan de ThuisRoedel weet te geven. En dat is vaak het gevolg van gebrek aan kennis en ervaring. En die kennis en ervaring deel ik nu in het e-book “De ThuisRoedel!”

Sturing aan je ThuisRoedel doe je niet door dominant te zijn, maar juist door respect te verdienen. In het e-book ontdek je de regels en tips om respect van je hond te verdienen.

Hoe fijn is het wanneer ook jou trouwe makker:

  • Een prettig gezinslid is van jouw ThuisRoedel
  • Zijn plek binnen de ThuisRoedel kent
  • Zich veilig en op zijn gemak voelt in de ThuisRoedel
  • Duidelijk weet wie wel en niet welkom zijn in de ThuisRoedel
  • Weet wat hij van jou en je gezinsgenoten kan verwachten en weet wat hij aan je heeft!

Ontdek in het e-book “De ThuisRoedel!” Hoe ook jij als Alfa door jouw hond wordt gezien en hij jou op basis van respect waardeert!

ThuisRoedel

In mijn 30 pagina tellende e-book “De ThuisRoedel!” onthul ik je hoe ook jij de optimale ThuisRoedel kunt creëren, waar jouw hond zich het prettigst in voelt.

In het e-book onthul ik vele tips en wetenswaardigheden over het roedelgedrag van jouw hond.

Speciale Bonus!

Bestel je nu het e-book “De ThuisRoedel!”, ontvang je nu tijdelijk € 13,- korting en betaal je slechts € 14,- in plaats van € 27,-!

Ontdek het direct!

Klik op de button “Direct toegang” en ontvang het e-book in je mailbox!

Niet goed? Geld terug garantie!

Valt het e-book je tegen, hoef je me alleen maar een mailtje te sturen. Het aanschafbedrag wordt dan op je rekening teruggestort.

Klik hier voor het e-book “De ThuisRoedel!” >>>

Deze mail kreeg ik van Jan uit Groningen

Bedankt Bert,

De simpele regels geven veel duidelijkheid. Nu wij ze gebruiken, is onze hond Casper een stuk rustiger. Hij snapt nu zijn positie in de Thuisroedel.

Jan

Deze mail kreeg ik van Anneke uit Zevenaar

Hallo Bert,

Ik ben blij dat ik je e-book heb gelezen voor onze dochter Annelie geboren is. We hebben onze 2 herders nu goed kunnen voorbereiden op de komst van de baby. Het gaat perfect samen. Uiteraard nooit alleen met de baby.

Super bedankt voor je duidelijke e-book.

Anneke

Hopelijk mag ik ook jou en je trouwe makker, net als Anneke, Jan en vele andere van dienst zijn met “De ThuisRoedel!”

Plezier voor Mens en Dier!

Bert Tijhoff

P.S. Wanneer jij duidelijk naar je hond bent, zal hij jou veel beter begrijpen en ook snappen wat zijn plek in de ThuisRoedel is. Met een aantal simpele regels kun je dat voor elkaar krijgen.

P.P.S. Nu tijdelijk voor slechts € 14,-. En nog gratis updates en extra tips ook. En in het e-book vind je ook nog een aantal cadeautjes die veel meer waard zijn dan deze kleine investering in een goede ThuisRoedel.