1297804500296675

Doe De Vitaal Voer Check!

Download Gratis de Vitaal Voer Checklist en ontdek hoe vitaal het voer is dat jij nu voert!

Page content

Sponsor Je Club!

EcoVit, Vitaal en Gezond voor Kat en Hond! en Cenaturio, dragen niet alleen bij aan de vitaliteit van je geliefde huisdier, maar ook aan de kas van je club. Of het nu een hondenvereniging is of de schaakclub. Dat maakt niet uit.

Wanneer jij je trouwe makker voert met EcoVit, kun je sparen voor de clubkas. Want op iedere zak EcoVit Geperste Wafel (20 kg), Premium (15 kg) of 3-Mix (10 kg) vind je een zegel. En een volle spaarkaart van 10 zegels is € 7,50 voor de clubkas. De zegels ontvang je ook bij alle Cenaturio verpakkingen van 5 of meer kilo.

Kijk snel hieronder of ook of de BrokkenPiloot in jouw regio mee doet en jij dus ook kunt sparen voor je vereniging of club.

Hoe werkt het?

Iedere club of vereniging kan zich aanmelden bij de BrokkenPiloot in jouw regio. Uiteraard dient de penningmeester dit te doen en de juiste bankgegevens in te dienen. Na bevestiging en goedkeuring aan deelname door EcoVitaal, kan je club maximaal 1 keer per maand alle volle spaarkaarten inleveren. Binnen 14 dagen wordt de waarde van deze volle kaarten op de rekening van je club gestort.

En als club mag je dit natuurlijk promoten onder alle leden. Bijvoorbeeld met de speciale sponsor-je-club-advertentie van EcoVit.

Deelnemende BrokkenPiloten

Klik op de naam van de hieronder genoemde BrokkenPiloot om te zien in welke plaatsen hij of zij actief is.

Dea Korterik

Melvin Baden

Bert Tijhoff

 

 

Klik gerust eens door onze categorieën heen: