1297804500296675
Ontvang ook de nieuwste DierenCentraal! (uiteraard gratis)

Doe De Vitaal Voer Check!

Download Gratis de Vitaal Voer Checklist en ontdek hoe vitaal het voer is dat jij nu voert!

Page content

article content

Speeddaten met katten, als je een kat zoekt!

Helaas zitten duizenden katten in asiels te wachten op een nieuw thuis en beter leven. Over weeg jij een (extra) poes of kater in huis te nemen, overweeg dan eens een speeddate om jouw nieuwe levensgezel te ontmoeten. Want speeddaten met katten is de nieuwste manier om snel kennis te maken en een match te ontdekken.

De overvolle asiels kunnen nog nauwelijks nieuwe katten opvangen. Er komen er meer binnen dan er weer uitgaan. Dit terwijl er ook continu mensen zijn die op zoek zijn naar een kat. Vaak wordt dat dan een kitten. Maar waarom niet eerst in een asiel kijken? Daar zitten vaak ook kittens, maar ook volwassen katten die een fantastische metgezel voor je kunnen zijn.

Speeddaten met Katten is de nieuwste formule!

Natuurlijk komen zijn er mensen die naar het asiel gaan om een kat te adopteren. Maar die groep moet groter worden. En daarom bedachten vier studenten van het MBO college uit Hilversum het speeddaten met katten.

Speeddaten met katten ontmoet je nieuwe liefdeVoor het speeddaten met katten bleek een grote belangstelling. Toen de proef op de som werd genomen, meldden zich maar liefst ruim 2.000 deelnemers. Deze mensen werden uitgenodigd voor een bezoek aan de Dierenopvang Amsterdam. De deelnemers maakten in 10 minuten kennis met 3 verschillende katten. Na de sessie mochten ze aangeven, welke kat hun hart gestolen had. En als de begeleider het idee had dat ook de kat een klik had met de deelnemer, mocht de kat mee met het nieuwe baasje. Totaal vonden 86 katten zo in korte tijd een nieuw thuis.

De DierenOpvang Amsterdam is zeer tevreden over de proef met het speeddaten voor katten en gaat dit zeker nog vaker doen. Wil je daarop niet wachten, kun je natuurlijk ook gewoon naar een asiel gaan om daar de katten te bekijken en er een (of meer) op te halen en een nieuw fijn thuis te geven.

Comment Section

0 reacties op “Speeddaten met katten, als je een kat zoekt!

Plaats een reactie


*


Bert Tijhoff
Auteur van Voed de Hond Vitaal en Gezond! Eigenaar van EcoVitaal Oprichter van UwBrokkenPiloot

Klik gerust eens door onze categorie├źn heen: