1297804500296675
Ontvang ook de nieuwste DierenCentraal! (uiteraard gratis)

Doe De Vitaal Voer Check!

Download Gratis de Vitaal Voer Checklist en ontdek hoe vitaal het voer is dat jij nu voert!

Page content

article content

Bijzonder afscheid hond, laatste wandeling van Whippet Walnut.

Na 18 jaar moest Mark Woods helaas afscheid nemen van zijn Whippet Walnut. Maar Mark wou er wel een bijzonder afscheid hond van maken omdat Wallnut hem 18 jaar in dik en dun trouw was geweest.

Wallnut was op en kon nog nauwelijks lopen. Het verlengen van zijn leven zou een lijden worden. Dan komt helaas dat alle moeilijkste moment dat een hondenbaasje kent. Het moment dat je moet besluiten om je trouwe makker in te laten slapen. Een onbeschrijflijk moeilijke beslissing.

En als dat besluit genomen is, wil je natuurlijk de laatste dag en uren van je hond nog volop aandacht aan hem besteden, liefde geven en verwennen. Ook Mark deed dit met de lekkerste lekkernijen. Maar hij deed nog iets anders. Hij zette het aanstaande heengaan van Walnut op Facebook en vroeg of er mensen waren die de laatste strandwandeling van Walnut mee wilden gaan, om er iets bijzonders van te maken.

Bijzonder afscheid hond Walnut!

Bijzonder afscheid hond WalnutMeer dan 200 mensen reageerden hierop en ook TV en krant besteden hier aandacht aan. Op de laatste ochtend van Walnut droeg Mark hem (omdat hij zelf niet meer kon wandelen), gewikkeld in een doek tegen de kou tijdens de strandwandeling. Hierbij werden ze omringt door honderden mensen en vele honden. Een emotionele, maar mooie afscheidswandeling. Tenminste voor Mark. Het is natuurlijk moeilijk in te schatten wat Walnut er van vond.

Na de wandeling heeft de familie en de drie andere Whippets afscheid genomen van Walnut en is hij ingeslapen. Een ontroerende afscheidsdag.

Wil je meer weten over de laatste wandeling, lees dan het uitgebreide artikel in The Sun (Engels).

Wil je met ons delen wat jij van zo’n afscheid vindt. Vond je het een waardig afscheid, of juist meer voor het baasje dan voor Walnut. Laat het hieronder zeker even weten!

Comment Section

0 reacties op “Bijzonder afscheid hond, laatste wandeling van Whippet Walnut.

Plaats een reactie


*


Bert Tijhoff
Auteur van Voed de Hond Vitaal en Gezond! Eigenaar van EcoVitaal Oprichter van UwBrokkenPiloot

Klik gerust eens door onze categorieën heen: